Támogassa Ön is a fiatal tehetségeket 2024. május 20-ig adója 1%-a felajánlásával! Bővebben »

Verseny 2024

Szponzorok

Szkenguru - Fénymásolás, nyomtatás, szakdolgozatkötés

MOL - Új EURÓPA alapítvány

Kulturális és Innovációs Minisztérium

Magyar Művészeti Akadémia

Miskolci Szimfonikus Zenekar

Szegedi Szimfonikus Zenekar

Nemzeti Kulturális Alap

Magyar Állami Operaház

Verseny 2021

Szponzorok

MoveArtis Kft.

A 100%-ban magyar tulajdonú MoveArtis Kft. teljeskörű és elsőosztályú belföldi és nemzetközi költöztetési szolgáltatást nyújt a csomagolástól, a költöztetésen át a raktározásig. Szolgáltatási palettáján a nemzetközi műtárgy és hangszerszállítás is megtalálható. Segítségükkel múzeumok, galériák és magánszemélyek is biztonságban tudhatják értékeiket.  A MoveArtis Kft. készséggel áll színházak rendelkezésére is díszlet- és jelmezszállítás területén. Szakértő kollégáik a csomagolás, rakodás, a különböző engedélyek beszerzése, vámkezelés, biztosítás területén is rendelkezésére állnak. A  cég a XI. Nemzetközi Simándy Énekverseny szponzoraként vállalta a versenyhét során bemutatásra kerülő Simándy József Kiállítás szállítását és biztosítását. 

Kőlyuk Bor Manufaktúra Eger

Az egri Kőlyuk Bormanufaktúra hidegerjesztéses eljárással készült borai igazi ínyencségnek számítanak a borszerelmesek számára. A pincészet organikus borait a szőlőszemeken található élesztő alakította borrá. Ezek a csodás nedük kereskedelmi forgalomban nem kaphatók, a palackok olyan különleges alkalmakra és személyek számára készültek, mint a XI. Nemzetközi Simándy József Énekverseny Díjkiosztó Gálahangversenyének Fogadására meghívott ifjú művészek és vendégeik. 

Art Hotel Szeged

Szeged belvárosában, közvetlenül a Dóm térre nyíló Somogyi utcában várja a színházrajongó, városlátogató, művészeteket, vízi sportokat kedvelő és üzleti utazó vendégeket az Art Hotel Szeged.  Négycsillagos szobáik, modern éttermük, rendezvénytermeik és wellness részlegük szolgáltatásai együttesen teszik hotelüket Szeged legtrendibb, többszörösen díjazott szállodájává. 

Támogatóink és partnereink