SZPONZORÁCIÓ

Érdemes támogatni a jövő felfedezettjeit

A Simándy József Nemzetközi Énekverseny egy nagy presztizzsel rendelkező énekverseny, amely már 20 éve folyamatosan munkálkodik azon cél érdekében, hogy a fiatal énekes tehetségeket felfedezze és lehetőséget nyújtson karrierjük elindulásához.

Nagy örömmel invitálunk vállalkozásokat, cégeket, szervezeteket és magánszemélyeket, hogy szponzorként járuljanak hozzá eme már több évtizedes múltra tekintő kulturális esemény támogatásához, annak érdekében, hogy mind a verseny, mind pedig a versenyzők fejlődéséhez a legjobb lehetőségeket tudjuk biztosítani. Bátorítjuk szponzorainkat, hogy egy különleges arénaként tekintsenek az énekversenyre, amely új kapcsolatokkal és emlékezetes élményekkel ajándékoz meg.

Fontos szerep

A Simándy József Nemzetközi Énekverseny fontos szerepet tölt be Magyarország és a közép-európai régió kulturális életében. 1998-as alapítása óta óriási tömegeket vonz és mára hazánk legnagyobb hagyományokkal rendelkező énekversenyévé vált.

A 2016-os versenyre két kategóriában érkezett rekordszámú jelentkező, összesen 130 énekest hallgatott meg a zsűri. 2018-as énekversenyre három kategóriában jelentkezhetnek a tehetséges énekesek a 18-36 éves korosztály mellett a középiskolások is indulhatnak.

A zsűriben elismert hazai és nemzetközi szaktekintélyek foglalnak helyet. A pénzdíjak mellett értékes különdíjak nyerhetők olyan rangos intézmények felajánlásában mint a Magyar Állami Operaház, Müpa – Budapest, Szegedi Nemzeti Színház, továbbá zenekarok, fesztiválok és színházak felajánlásában.

A rendezvényről az MTVA Bartók Rádió és a Szegedi Városi Televízió felvételt készít, valamint több médium is tudósít.

Az énekverseny nagy lelkesedést és örömet vált ki mind a versenyzők, mind a közönség, mind pedig támogatóink körében. Olyan asszociációk, mint a presztizs, elegancia, klasszikus szépség, értékállóság és időtállóság köthetők hozzá.

Adomány után adókedvezmény

A társasági adózásban a közhasznú szervezeteknek juttatott adomány után 20 %-os , tartós adományozás esetén további 20 %-os (tehát összesen 40 %-os) adóalap-csökkentő tételt vehet figyelembe a vállalkozás. Az ÁFA törvény alapján az áru és a szolgáltatás közcélú adományozása áfamentességet élvez. (Részletes szabályozásról a Civil Információs Portálon tájékozódhat.)

Várjuk jelentkezését

Amennyiben úgy találja, hogy vállalata, cége jóhírét és arculatát erősíti a Simándy József Nemzetközi Énekverseny, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy hozzájárulása mértékében milyen reklám, illetve megjelenési felületet tudunk biztosítani vállalkozásuknak a verseny helyszínein, kiadványainkban, illetve online felületeinken.

Bízunk benne, hogy együttműködő partnerünkként üdvözölhetjük!